The model item passed into the dictionary is of type 'Lecoati.LeBlender.Extension.Models.LeBlenderModel', but this dictionary requires a model item of type 'Workforce.Core.Business.ViewModels.Whatunga.CTABigViewModel'.

war-child-550-resized.jpg

Een stevige maatschappelijke basis

"Veel kleine en grote bedrijven maken inmiddels gebruik van het netwerk van Whatunga. Het netwerk heeft al ruimschoots bewezen zeer succesvol te zijn maar heeft ook een stevige maatschappelijke basis door het steunen van goede doelen. Warchild ontvangt ieder kwartaal een mooi bedrag dankzij Whatunga."

3gHZjO0X (1).jpg

Vluchtelingen helpen bij de oriëntatie op passend werk

De Stichting VluchtelingenWerk Noord-Nederland (VWNN) is actief in de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe. VWNN begeleidt en adviseert asielzoekers, vluchtelingen en migranten. Dankzij Whatunga kunnen wij gemotiveerde vluchtelingen helpen bij de oriëntatie op passend werk.

kwf-logo.jpg

Een bijdrage voor belangrijk onderzoek

Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. Dankzij de activiteiten van Whatunga ontvangt KWF een bijdrage voor belangrijk onderzoek.