Goede doelen & Whatunga

Whatunga wil groeien. Hoe meer mensen zich inschrijven en over hun kennis, kunde en ervaringen praten, hoe beter wij in staat zijn om ideeën en (loopbaan)dromen van andere mensen waar te maken. Whatunga erkent de waarde van het netwerk door per netwerkgesprek een vergoeding uit te keren. De meeste mensen die netwerken via Whatunga schenken de vergoeding aan een zelfgekozen goed doel. Wij zijn daarom altijd op zoek naar goede doelen die de vergoeding willen ontvangen. Wij maken met plezier een goed doel aan binnen Whatunga waarvoor genetwerkt kan worden. Whatunga schenkt de volledige vergoeding van €50 aan het goede doel. Wij behandelen ieder goed doel gelijk. Het is dus aan het goede doel zelf om bekendheid te geven aan de mogelijkheid om via Whatunga te netwerken. Meer weten? Bel Birthe 0611300219 of mail [email protected]

war-child-550-resized.jpg

Een stevige maatschappelijke basis

"Veel kleine en grote bedrijven maken inmiddels gebruik van het netwerk van Whatunga. Het netwerk heeft al ruimschoots bewezen zeer succesvol te zijn maar heeft ook een stevige maatschappelijke basis door het steunen van goede doelen. Warchild ontvangt ieder kwartaal een mooi bedrag dankzij Whatunga."

3gHZjO0X (1).jpg

Vluchtelingen helpen bij de oriëntatie op passend werk

De Stichting VluchtelingenWerk Noord-Nederland (VWNN) is actief in de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe. VWNN begeleidt en adviseert asielzoekers, vluchtelingen en migranten. Dankzij Whatunga kunnen wij gemotiveerde vluchtelingen helpen bij de oriëntatie op passend werk.

kwf-logo.jpg

Een bijdrage voor belangrijk onderzoek

Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. Dankzij de activiteiten van Whatunga ontvangt KWF een bijdrage voor belangrijk onderzoek.