hans.jpg
Hans Buissink Stagecoördinator Noorderpoort College

Het is een prachtig concept

Waaraan ik persoonlijk ook een bijdrage kan leveren: Netwerkzoekenden mogelijk het juiste advies meegeven en ondersteuning van het goede doel! Doe mee!”

benno.jpg
Benno Rijpkema, Onbezorgd Ondernemen - Excellent in veranderen en auteur van de MENS-filosofie

Het is gelukt!

En ja hoor, het is gelukt. De award gewonnen voor netwerkschakel van het jaar voor WorkForce Holland! Dank je wel voor alle goede beoordelingen van de mensen die ik heb mogen helpen op weg naar een nieuwe baan.

alex.png
Alex van Ginniken, Entrepreneur

De ideale oplossing

Het Whatunga concept zou wel eens de ideale oplossing kunnen zijn. Het verschil is dat je als ondernemer ook direct verder kijkt dan je eigen bedrijf. Bovendien is het voor netwerkzoekenden een ideale manier om het netwerk uit te breiden, nieuwe inzichten te krijgen en zelfs feedback te krijgen op het gesprek. Wat ik daaraan mooi vind is dat je hier ook daadwerkelijk iemand mee helpt.”

robert.jpg
Robert van Tuinen, Business Manager Energyport & Dataport, Groningen Seaports N.V.

Vooroploper in het nieuwe duurzame ondernemen.

Whatunga creëert een nieuwe manier van netwerken. Juist daar waar traditioneel netwerken ophoudt, vult Whatunga aan. De perfecte extra link tussen netwerkzoekenden, werkgevers en.. het Goede Doel! Daarmee bewijst Whatunga dat het vooroploopt in het nieuwe duurzame ondernemen.

raphael.jpg
Rafael Redczus van Berkel Oprichter en eigenaar, N8W8

Grote aanrader

Wie kan hier nu nee tegen zeggen? Het is zo sympahtiek, zo van deze tijd. Mensen op een kwalitatieve manier met elkaar in contact laten komen voor de arbeidsmarkt. Heb nu meerdere bezoeken van kandidaten gehad en kan dit iedereen aanraden. Ze scherpen ook je eigen geest. En je hebt bovenal een uurtje dat niet te vergelijken is met de rest van de uren uit je week. Grote aanrader!

bas-kingma-800-0-1-1.png
Bas Kingma, Commercieel Directeur, Prima Personeel B.V.

Leuk om te doen!

Door iemand te vertellen over je baan en de keuzes die je hebt gemaakt in je werkende leven probeer je een werkzoekende te helpen bij het maken van zíjn keuzes. Leuk om te doen en je steunt er ook nog eens een goed doel mee!

menno.jpg
Menno Oomkens Ventures & HRM, Investion

Mooi concept!

Dit gaat werken, zegt het voort.

Whatunga zoekt jou

Door een profiel aan te maken, stel je jezelf beschikbaar voor een (netwerk)gesprek met iemand die nieuwsgierig is naar jouw kennis, kunde en ervaringen. Een profiel op Whatunga kost jou niets. Sterker nog, het levert jou na ieder gesprek €50 op. Je kan dit bedrag zelf ontvangen maar ook aan een goed doel schenken.